Archyvas: Vasaris 24, 2014

Kvietimas

Kategorija: Naujienos

Gerbiami kolegos, bendraminčiai,

Šių metų kovo 2 d. (sekmadienį) 12 val. KAM (Lietuvos Respublikos krašto apsaugos ministerija) priklausančioje Šventojo Ignoto bažnyčioje (Šv. Ignoto g. 6 Vilnius) vyks šventosios Mišios. Į Mišias, kuriose bus meldžiamasi už Nacionalinio pareigūnų profesinių sąjungų susivienijimo  bei jų šeimos narius, mūsų bendruomenę pakvietė Lietuvos policijos kapelionas kunigas Algirdas Toliatas.

„Pirmiausia, čia negali būti jokios prievartos ar primetimo, – sako kunigas Algirdas. – Į tokias Mišias ateitų tie, kuriems to iš tiesų reikia. Jaučiantieji poreikį ne tik išklausyti Mišias, bet ir pabūti su kolegomis neformalioje aplinkoje, pabendrauti.

Taigi galėtume susikurti tokį laiką ir erdvę, kur būtų jauku, kur gerai jaustumėmės, iš kur nereikėtų skubėti išeiti. Tai galėtų tapti jungtimi, vienijančia mūsų bendruomenę. Tai yra ne tik bendros maldos, bet ir policijos bendruomenės narių susitikimo, bendravimo, bendros būties erdvė.

Šventojo Ignoto bažnyčia – viena iš nedaugelio, galinti pasigirti žaidimų kambariu vaikams, tad išsiruošusiesiems sekmadienio Mišių nereikėtų sukti galvos, kur palikti atžalas – tiesiog vestis juos drauge.

Tad maloniai kviečiu visus kovo 2 d. (sekmadienį) 12 val. ateiti į Mišias Švento Ignoto bažnyčioje, ne tik bendrai maldai, bet ir jaukiam pabuvimui drauge.

Išnaudokime šią pabendravimo ir dalijimosi galimybę.

Nacionalinio pareigūnų profesinių sąjungų susivienijimo administracija