Archyvas: Birželis 2023

Sveikinimas Pasaulinės aplinkos apsaugos dienos proga 2023-06-05

Kategorija: Naujienos

Brangūs kolegos, bendražygiai.

Aplinkosaugininkams tenka atsakinga misija – saugoti mus supančią aplinką. Tai daug pastangų, žinių, atsakingumo reikalaujanti užduotis. Todėl Pasaulinės aplinkos apsaugos dienos proga noriu visiems Jums palinkėti ištvermės, kantrybės ir iniciatyvumo sprendžiant sudėtingus klausimus savo kasdienėje veikloje!

Lietuvos aplinkos apsaugos sistemos darbuotojų profesinės sąjungos vardu

Vaidas Laukys

NPPSS atstovų ir Ministrės Pirmininkės susitikimas 2023-06-01

Kategorija: Naujienos

Nacionalinio pareigūnų profesinių sąjungų susivienijimo (NPPSS) atstovai šiandien Vyriausybėje susitiko su Ministre Pirmininke Ingrida Šimonyte, jos patarėju Kęstučiu Lančinsku ir aplinkos ministru Simonu Gentvilu. Susitikime su Vyriausybės atstovais dalyvavo NPPSS pirmininkas Saulius Džiautas, Susivienijimo vicepirmininkas ir Lietuvos aplinkos apsaugos sistemos darbuotojų (LAADPS) pirmininkas Vaidas Laukys, Lietuvos policijos darbuotojų profesinės sąjungos (LPDPS) pirmininkė Ineta Kursevičienė, profesinės sąjungos „Ekspareigūnai“ pirmininkas Donatas Minkauskas ir Ugniagesių gelbėtojų profesinės sąjungos (UGPS) pirmininkas Miroslavas Gerasimovičius.

Daugiausiai dėmesio susitikime buvo skirta priimtam Valstybės tarnybos įstatymui, Vidaus tarnybos statuto projektui, pareigūnų ir karių valstybinių pensijų pertvarkai, taip pat aplinkosaugos sistemos finansavimo problemoms. Skaityti toliau