Lietuvos aplinkos apsaugos sistemos darbuotojų profesinės sąjungos ataskaitinė konferencija

Lietuvos aplinkos apsaugos sistemos darbuotojų profesinė sąjunga 2012 m. sausio 28 d. pravedė ataskaitinę konferenciją. Svečių teisėmis dalyvavo Nacionalinio pareigūnų profesinės sąjungos susivienijimo pirmininkas V. Bakas ir Jungtinės profesinės sąjungos pirmininkas A. Dambrauskas. Svečiai prisistatė, tarė įžanginę kalbą, konferencijos metu pasidalino savo patirtimi profesinių sąjungų veikloje.
Konferencijos metu buvo pristatyta LAASDPS 2011 metų veiklos ir revizijos komisijos ataskaitos, jos buvo vertinamos ir tvirtinamos. Po diskusijų 2011 metų veiklos ir revizijos komisijos ataskaitoms buvo pritarta. Vėliau buvo svarstomi pasiūlymai koreguoti kai kuriuos LAASDPS įstatų punktus. Buvo nuspręsta pakoreguoti LAASDPS įstatų 10, 20 ir 29.15 punktus.

Diskutuojant ir sprendžiant, kokia linkme dirbsime ateityje, buvo nustatytos šios LAASDPS prioritetinės veiklos kryptys:

  • - Šakinės kolektyvinės sutarties parengimas ir pasirašymas;
  • - Užtikrinti profesinės sąjungos nariams juridinių paslaugų visapusišką teikimą, konsultavimą darbo teisės klausimais;

Siekiant nustatytų krypčių konferencijos dalyviai įpareigojo LAASDPS valdybą surinkti išsamią informaciją apie galimybę jungtis į kitų profesinių sąjungų sudėtį, parengti rekomendacijas bei projektą dėl LAASDPS jungimosi į kitų profesinių sąjungų susivienijimus ir sušaukti neeilinę  konferenciją iki 2012 m. birželio 1 d.
Konferencijos metu vietoje atsistatydinusių LAASDPS valdybos narių buvo išrinkti kiti valdybos nariai. Jais tapo D. Ciganas (Klaipėdos regione) ir A. Jankauskas (Šiaulių regione).

Pridedami priedai: 2011 metų ataskaita (skaidrės)

Komentuoti

Vardas
El. paštas (nebus skelbiamas)